Environment Game

Aquesta pàgina va com el seu nom indica de la contaminació a la terra

Efecte Hivernacle

Suposo que a aquestes altures no és necessari explicar que és l’efecte hivernacle, però per si de cas vius sota una pedra t’ho resumeixo breu ment:

Els gasos de CO² que produïm el respira, si tècnicament amb el simple fet que existeixis ja destrueixes la terra, estaràs content! És broma la quantitat de diòxid de carboni que expulses el respira l’absorbeixen els arbres (*tos* mira l’entrada de la desforestació *tos*) El problema són els vehicles que en produeixen molt més et creus que hi ha cotxes elèctrics per què són més eficients? No, és perquè no contaminen!

Doncs solucionat no? No! Perquè les companyies també contaminen un munt! I les companyies fan entre d’altres els cotxes… però embarg, per les branques! Encara no he explicat que és!

Com he dit el CO² penetra la capa d’ozó. Imagineu que la capa d’ozó és com la crema de sol, protegeix la terra de la calor del sol… bàsicament el CO² deixa inutilitzada aquesta capa i fa que el sol piqui més i que tot s’escalfi amb conseqüències nefastes…

  1. Es desfan els pols.
  2. Puja el nivell del mar perquè els pols son gel! (i quan el gel es desfà es torna aigua).
  3. Canvi climàtic, els corrents d’aire canvien (#culpa del desglaçament dels pols) els llocs on normalment fa calor ara fa fred i viceversa.
  4. La fauna mor pel canvi de temperatura.
  5. La fauna mor perquè l’aigua dels glacials és dolça i s’escampa pel mar.
  6. A part que els llocs calents es tornen freds… la temperatura puja a xifres real ment elevades!

Fins aquí l’entrada de l’Efecte Hivernacle esperó que ús hagi agradat i res, ens veiem per la pàgina.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2020 Environment Game

Autor Anders Norén